We are sorry to announce that Lynkos will be shut off on 1st September. You can export your data by going to each section and selecting the export link in the options button on the right.
Sorry for the inconvenience and thank you for having been part of our story!

About Us

Een organisatie als Govers Accountants/Adviseurs is altijd in beweging. Net zoals onze klanten dat zijn. Kansen benutten, anticiperen op tegenvallers. Plannen maken en doelen stellen. Die dynamiek vraagt om nuchtere mensen. Professionals die de ambities van opdrachtgevers rationeel beoordelen. Zijn ze haalbaar, betaalbaar en wat komt daar allemaal bij kijken?

Niet voor niets is onze slogan ‘gevoel voor cijfers, passie voor klanten’. Wij kijken verder dan de cijfers. Dit komt tot uitdrukking door persoonlijke betrokkenheid, het spreken van de taal van de klant, het functioneren als allround-professional met een pragmatische aanpak, bedrijfskundige insteek, mee-ondernemen met de ondernemer (sparringpartner zijn), stapje extra doen waar nodig.

Govers Accountants/Adviseurs heeft met 125 accountants en fiscalisten een schat aan ervaring in huis. Voor adviezen die uw organisatie helpen zich verder te ontwikkelen. Dat is ons idee van succesvol samenwerken.

Industry

Business size

101-500 employees

Keywords

Commercial presence